Blue Lemon

We streven als strategisch partner naar een goede match en nemen daarom graag de tijd voor een kennismaking.

Blue Lemon is opgericht op 27 juli 2011 maar heeft meer dan 20 jaar ervaring met online projecten. Wij willen de merken, producten en diensten door onze klanten laten beleven, we willen resultaten boeken. Ondertussen zijn wij in enkele jaren uitgegroeid tot een team van meer dan 15 professionals gevestigd in het pittoreske Brielle. We werken dag en nacht om perfecte projecten voor kleine, gemiddelde en grote klanten te realiseren en beheren. We specialiseren ons in Magento webshops, WordPress websites, online marketing en zoekmachine optimalisatie.

Specialist in e-Commerce en online marketing

Wij zijn specialisten in e-Commerce. De e-commerce strategie die we ontwikkelen ligt aan de basis van je online succes.

Meervoudig Reclamebureau

Als meervoudig reclame bureau vertegenwoordigd Blue Lemon niet alleen je online aanwezigheid maar draagt zorg voor je huisstijl, reclame uitingen zoals borden, flyers en auto belettering.

Online rendement

We bedenken, ontwerpen en bouwen WordPress websites en Magento webshops die resultaat boeken. We nemen de eindgebruiker standaard als uitgangspunt. Onze kracht ligt in het verbinden van strategie met technologie. We adviseren graag over online strategieën en zorgen voor een strak design en sterke techniek!

Online strategie

  • Hoe word ik succesvol in het buitenland?
  • Hoe versterkt de webshop mijn winkels en andersom?
  • Moet ik een mobiele webshop maken?
  • Hoe vertaal ik mijn merk naar mijn webshop?
  • Moet ik ook offline adverteren?