Mooie WordPress website laten ontwikkelen en eenvoudig zelf willen beheren?

Wij ontwikkelen websites op basis van je wensen en die van je bezoekers. We richten je website technisch optimaal in voor zoekmachines, we zorgen op die manier vanuit de basis voor zoekmachine optimalisatie.
WordPress websites van ongekende aard
Wij bieden 1 platform aan waarop wij websites voor je bouwen. We doen dit uiteraard op basis van een Open Source CMS, wij maken daarvoor gebruik van het WordPress platform. Dit systeem wordt wereldwijd ingezet en doorlopend doorontwikkeld door het platform zelf.

Vertel ons vrijblijvend over je wensen

Neem contact met ons op over je idee en wij zullen je alles vertellen wat je wil weten!

De voordelen van WordPress

WordPress is een opensource blog programma en content management system (CMS). WordPress maakt gebruik van de programmeer taal PHP en data wordt opgeslagen in een MySQL database. Op 27 mei 2003 werd de eerste versie van WordPress gelanceerd. In de begin jaren was WordPress vooral populair onder bloggers. Nog steeds wordt door bloggers WordPress het meest gebruikt, maar is WordPress niet meer alleen weggelegd voor bloggers.
Gebruiksvriendelijk
Wordpress is het perfecte platform om je website zelf te onderhouden. Het aanmaken van pagina's, instellen van menu's en stylen van je site doe je in een handomdraai zonder dat je hier enige kennis voor nodig hebt.
Zoekmachine vriendelijk
Wordpress is enorm zoekmachine vriendelijk en krijgt daarom altijd goede posities in Google. Met uitbreidingen zoals Yoast optimaliseer je iedere pagina tot het maximale.
Veel plugins
Wordpress heeft een gigantische hoeveelheid gratis plugins zodat iedere site in een handomdraai uitgebreid kan worden met een nieuwe optie of nieuwe feature. Voor ieder doel is er wel een plugin te vinden.
Mobiel vriendelijk
Wordpress ontwerpen zijn responsive, dat wil zeggen, vriendelijk voor mobiele telefoons en tablets. Op ieder apparaat ziet jouw website er optimaal uit wat zorgt voor een perfecte belevenis.