Online verkopen? Met een Magento webshop scoor je altijd beter!

Magento maakt het eenvoudig om een aantrekkelijke en professionele webwinkel op te zetten. Het gebruiksvriendelijke pakket biedt je controle over het design en de inhoud van je webwinkel. Je beslist zelf hoe uitgebreid je de webshop vorm wilt geven. Je kunt binnen Magento webshops zelf de catalogus beheren of je klanten verwennen met productvergelijkingen en reviews.
Uitbreiden en groeien met Magento webshops
Er zijn voor Magento diverse modules beschikbaar waarmee je eenvoudig bestaande oplossingen kunt implementeren. Dankzij koppelingen binnen Magento kan je eenvoudig gegevens uitwisselen met externe partijen. Wil je een heel grote of juist een kleine webshop? Magento heeft voor elke klant de juiste toepassingen. Wil je de webshop uitbreiden, dan groeit Magento gewoon met je mee.

Vertel ons vrijblijvend over je wensen

Neem contact met ons op over je idee en wij zullen je alles vertellen wat je wil weten!

De voordelen van Magento

Magento maakt je webshop goed vindbaar bij zoekmachines zoals Google. Daarnaast kun je Magento koppelen aan Google Analytics, dat veel informatie verstrekt over het gedrag van je klanten. Dit helpt je vervolgens weer bij het bepalen van de online marketing strategie. De e-commerce oplossing van Magento voor een webshop zorgt op die manier voor meetbare resultaten.
Marketing Strategie
Wij denken de ultieme marketing strategie voor je uit in combinatie met jouw Magento winkel. Wij koppelen je assortiment aan Beslist, Marktplaats, Kieskeurig, eBay en Bol.com en zorgen dat jouw producten verkopen.
Traceren van orders
Jouw klanten hoeven nooit meer te vragen waar hun bestelling blijft. Wij zorgen dat jouw Magento webwinkel gekoppeld is aan een verzendservice waarbij jouw klanten precies weten waar hun pakket zich bevind.
Magento vormgeving
Wij ontwerpen een superstrak Magento design volledig op maat! Al je wensen en je huisstijl komt terug in een uniek ontwerp welke vanzelfsprekend op alle devices goed te bedienen is en ontwerpen voor maximale conversie.
Maatwerk koppelingen
Of je je Magento winkel nou wilt koppelen aan je boekhoudpakket of aan het voorraad systeem van je leveranciers, wij programmeren maatwerk koppelingen voor je zodat altijd alles synchroon verloopt.