SEO, SEA, SMM en FM?

Internetgebruikers die op zoek zijn naar jouw producten gebruiken vaak een zoekmachine. Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf tussen de zoekresultaten verschijnt?

Wij kennen alle uithoeken van het internet en maken een maatwerk plan welke aansluit bij je wensen.

83
%
Stijging in organisch verkeer
52
%
Stijging in advertise verkeer
38
%
Stijging gemiddeld tijdbezoek
27
%
Stijging pagina's per bezoek
Online strategie van Blue Lemon
Naast het technische gedeelte van SEO hebben we tevens verstand van de theoretische kant. Wij schatten de behoeften van je klanten in en kijken op welke zoektermen zij waarschijnlijk in Google zullen zoeken. Met deze kennis kunnen wij de meest ideale marketingstrategie voor je bedrijf bepalen. Wij besteden onze kostbare tijd niet uitsluitend aan standaard internet marketing zoals SEO of SEA, maar werken een complete strategie uit met als mikpunt de doelen die jij wilt behalen.

Onze marketing mogelijkheden

Search Engine Optimization
Wij optimaliseren iedere gewenste website speciaal voor Google. Wij zorgen dat je op de lange termijn goed vindbaar bent.
Zoekmachine advertising
Wij richten je Adwords en Admarkt campagnes in zodat je geld goed besteed word en je conversie zo hoog mogelijk zal zijn.
Link Builden
Wij zorgen voor vele backlinks waardoor je pagina hoog in de zoekmachines komt. Het ranken is belangrijk bij de vindbaarheid van je sites.

Website Analyse

Wij analyseren je website en bekijken waar we mogelijk winst kunnen behalen door deze te optimaliseren voor Google.